“Fijn dat je meehelpt!”

Vorig jaar heeft Signify (voorheen Philips Lighting) wereldwijd het duurzaamheidsprogramma: ‘Brighter Lives, Better World’ gelanceerd. Dit programma bouwt voort op onze ambitie om met verlichting de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren en te werken aan een duurzame toekomst. Niet alleen met geweldige lichtoplossingen, maar ook met mooie activiteiten waarmee we iets teruggeven aan de maatschappij.

Hoe mooi is het dat we in Eindhoven, de geboorteplaats van ons merk Philips, een samenwerking zijn aangegaan om de mensen uit Eindhoven een handje te helpen? Nee, niet door geld over te maken naar projecten. Onze medewerkers mogen in werktijd één dag per jaar (naar rato van het aantal arbeidsuren) iets voor een ander te betekenen. Dit jaar willen we minder valide ouderen uit Eindhoven de magie van GLOW laten ervaren.

Deze activiteiten organiseren we met Samen voor Eindhoven en passen binnen ons Corporate Social Responsibility (CSR) programma; ‘Greater Together’.

Doe mee in drie stappen:

  1. Voer de invitatiecode in: Signify (S met hoofdletter)
  2. Kies je activiteit en schrijf je in!
  3. Maak evt.vrijwilligersaccount aanals je nog niet eerder hebt meegedaan.

Log in: als je al eerder hebt meegedaan heb je al een account en kun je inloggen en evt. je (vergeten) wachtwoord opvragen.


Signify Vrijwilligersactiviteit

Om alle vrijwilligersactiviteiten te bekijken voor Signify, voer je hieronder de invitatiecode in: