Image for spinner

Gemeente Eindhoven Open activiteiten

Om alle vrijwilligersactiviteiten te bekijken voor Gemeente Eindhoven, voer je hieronder de invitatiecode in:

Invitatiecode = EINDHOVEN

Samen voor de Stad

Samen voor de Stad is hét initiatief vanuit ‘modernisering van arbeidsvoorwaarden’ dat jou als medewerker de kans biedt om direct impact te maken in de stad Eindhoven. Jij hebt elk jaar 8 uur de tijd om onder werktijd in te zetten voor prachtige maatschappelijke activiteiten die bijdragen aan de stad. Zo kun jij ongeacht in welk domein of functie je werkt, direct bijdragen aan een positieve impact in het veld. Weten over hoe & wat? Lees vooral verder!

Elke medewerker kan impact maken

Uit gehouden polls in het kader van modernisering arbeidsvoorwaarden, is gebleken dat medewerkers bij gemeente Eindhoven het belangrijk vinden om in hun werk een zinvolle bijdrage te leveren aan de stad. Dit doen we allemaal, zowel direct als indirect. Maar niet iedereen zit in een functie die direct impact heeft op de inwoners, maar zouden zich wel eens meer in de stad willen wanen.

Daarom vindt gemeente Eindhoven het belangrijk dat elke medewerker de kans krijgt om zich direct in te zetten voor de stad. Zo doende: Samen voor de Stad! Dit initiatief zorgt voor het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de medewerkers van Gemeente Eindhoven. Dit in samenwerking met Stichting Samen voor Eindhoven. Voor deze activiteiten kun jij je individueel inschrijven, maar ook met een groepje. Of nog leuker, maak er een team- of afdelingsactiviteit van!

Optimale uitwisseling

Door deel te nemen aan maatschappelijke activiteiten in de stad, leer jij de inwoners en de stad beter kennen en kun je het effect zien van gemeentelijk beleid in de praktijk. Deze nieuwe inzichten kunnen voor jou van waarde zijn in je werk. Daarnaast maken verenigingen/organisaties en hulpbehoevenden in de stad persoonlijk kennis met het gezicht van de gemeente en kunnen meer erkenning en waardering ervaren.

Hoe werkt het

  • Vul hierboven de invitatiecode in: EINDHOVEN
  • Zoek en schrijf je in voor jouw gewenste activiteit
  • Voor meer informatie neem contact op met Julia Geerts (julia@samenvooreindhoven.nl)

Andere activiteiten

Heb je zelf een activiteit waar je graag aan zou willen deelnemen (let op: wel binnen de gemeente Eindhoven), dan kan dat ook! Vergeet niet je leidinggevende hierover in te lichten. Je kan ook een kijkje nemen bij Eindhoven Doet voor meer activiteiten of neem een kijkje bij Buurt in Bloei. Deze worden niet gefaciliteerd door Samen voor Eindhoven.

Common Messages