Care & Share for Christmas

Philips is een gezondheids-technologiebedrijf dat geeft om mensen. Wij geloven dat er altijd een manier is om het leven te verbeteren. Ons samenwerkingsverband met Samen voor Eindhoven geeft jou de mogelijkheid om je op een eenvoudige manier in te schrijven voor vrijwilligersactiviteiten in de regio Eindhoven. Bij Philips heb je recht op 1 dag (8 uur) betaald verlof, die je kunt aanvragen via Workday.

Je kunt nu je vrijwilligersuren inzetten voor speciale activiteiten in December (10 en/of 12) die in het teken staan van kerst, ouderen en aandacht voor eenzaamheid. We noemen het: ‘Care & Share for Christmas’. Alleen of samen met je collega’s kun je gedurende twee dagen deelnemen aan diverse activiteiten.

NB: het enthousiasme is enorm hoog. Samen voor Eindhoven is nu bezig nieuwe activiteiten te zoeken en toe te voegen, ook op andere data, zodat iedereen mee kan doen. 

 

 

Hoe werkt het:

  1. Vul de invitatiecode in: Innovation&YOU
  2. Zoek en schrijf je in voor jouw gewenste vrijwilligersactiviteit. 
    Je kunt je alleen of als team inschrijven. Voor dit speciale december event zullen de kosten worden betaald door Philips Benelux.
  3. Voor meer informatie neem contact op met Philips op vrijwilligerswerk@philips.com of Esther Hofstede (esther@samenvooreindhoven.nl) M: 06 - 4603 1010
  4. Registreer je uren in Workday

Care&share for Christmas: care for people, share a moment, celebrate Christmas.

Innovation and You. Philips

 

 


 

Philips Vrijwilligersactiviteit

Om alle vrijwilligersactiviteiten te bekijken voor Philips, voer je hieronder de invitatiecode in: