ASML Foundation Open activiteiten

Om alle vrijwilligersactiviteiten te bekijken voor ASML Foundation, voer je hieronder de invitatiecode in:
ASML

Invitatiecode = ASML

Het doel van de ASML Foundation is om de zelfredzaamheid van kansarme jongeren te vergroten door middel van educatieve initiatieven om zo hun talenten (verder) te ontwikkelen. ASML steunt vooral projecten in de regio’s waar ASML actief is – Azie, Europa en de US. Het doel van deze projecten is dat ze niet alleen een positief effect hebben op de jongeren zelf, maar zeker ook op de gemeenschap waar zij deel van uitmaken. Naast financiële steun, willen wij ook graag dat ASML medewerkers zich als (bedrijfs)vrijwilliger inzetten bij onze projecten. En niet alleen bij ónze projecten, ASML vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de regio. Daarom is er het vrijwilligersbeleid: iedere ASML’er krijgt 1 dag per jaar de gelegenheid om onder werktijd vrijwilligerswerk te doen! Dat kan hier, via partner Samen voor Eindhoven.

Doe mee met het ASML Employee Volunteering Program:
Non-profitorganisaties en goede doelen in Eindhoven hebben jouw tijd en talent nodig. Samen voor Eindhoven maakt het gemakkelijk om verbinding te maken met een lokaal doel waar je om geeft. We hebben een aantal activiteiten exclusief voor ASML geselecteerd. VIa deze ASML pagina vind je activieteiten of naar de kalender voor individueel vrijwilligerswerk en groepsactiviteiten. 

Neem voor meer informatie contact op met Maaike de Jonge: maaike@samenvooreindhoven.nl of bel +31 (0)6 - 5569 5527.

1. Vul hierboven de invitatiecode in: ASML (met hoofdletters)

2. Kies je favoriete vrijwilligersactiviteit en registreer je

Doing good makes you happy

Vrijwilligerswerk voor Oekraïne
Via Samen voor Eindhoven kun je nu ook van betekenis zijn voor de mensen die uit Oekraïne moesten vluchten en in Eindhoven verblijven. Bekijk op deze pagina wat jij (met collega's) kunt doen voor Oekraïners in onze regio.