ASML

De ASML Foundation is een onafhankelijke stichting, sterk gelieerd aan ASML, producent van machines voor de microchip industrie, in Veldhoven.

Ons doel is om de zelfredzaamheid van kansarme jongeren te vergroten door middel van educatieve initiatieven om zo hun talenten (verder) te ontwikkelen. Gezien onze band met ASML steunen we vooral projecten in de regio’s waar ASML actief is – Azie, Europa en de US.  Het doel van onze projecten is dat ze niet alleen een positief effect hebben op de jongeren zelf, maar zeker ook op de gemeenschap waar zij deel van uitmaken. Naast financiële steun, willen wij ook graag dat ASML medewerkers zich als vrijwilliger inzetten bij onze projecten, voor zover mogelijk. En niet alleen bij onze projecten, ASML vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschap waarin ze actief is, en heeft daarom een vrijwilligersbeleid ingevoerd: iedere ASML’er krijgt 1 dag per jaar de gelegenheid om onder werktijd vrijwilligerswerk te doen.

Doe mee!
Ook voor impact dagen met jouw team, op maat gemaakt. Non-profitorganisaties en goede doelen in Eindhoven hebben jouw tijd en talent nodig. Samen voor Eindhoven maakt het gemakkelijk om verbinding te maken met een lokaal doel waar je echt om geeft. We hebben een aantal activiteiten exclusief voor ASML geselecteerd. Je kunt deze database gebruiken of naar de kalender gaan voor individueel vrijwilligerswerk en kleine groepsactiviteiten. Deze kalender staat open voor alle partners in het Samen voor Eindhoven-netwerk.

Neem voor meer informatie contact op met Judith Helderman, judith@samenvooreindhoven.nl of bel 06 - 5596 4713.

Samen kunnen we het verschil maken. Doe mee met ons @ASML Employee Volunteering Program:

1. Voer de onderstaande uitnodigingscode in: ASML (hoofdletters)

2. Zoek en meld je aan voor je favoriete vrijwilligersactiviteit!

3. Maak een vrijwilligersaccount


ASML Foundation Open activiteiten

Om alle vrijwilligersactiviteiten te bekijken voor ASML Foundation, voer je hieronder de invitatiecode in: