De ASML Foundation is een onafhankelijke stichting, sterk gelieerd aan ASML, producent van machines voor de microchip industrie, in Veldhoven.

Ons doel is om de zelfredzaamheid van kansarme jongeren te vergroten door middel van educatieve initiatieven om zo hun talenten (verder) te ontwikkelen. Gezien onze band met ASML steunen we vooral projecten in de regio’s waar ASML actief is – Azie, Europa en de US.  Het doel van onze projecten is dat ze niet alleen een positief effect hebben op de jongeren zelf, maar zeker ook op de gemeenschap waar zij deel van uitmaken. Naast financiële steun, willen wij ook graag dat ASML medewerkers zich als vrijwilliger inzetten bij onze projecten, voor zover mogelijk. En niet alleen bij onze projecten, ASML vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschap waarin ze actief is, en heeft daarom een vrijwilligersbeleid ingevoerd: iedere ASML’er krijgt 1 dag per jaar de gelegenheid om onder werktijd vrijwilligerswerk te doen.

Join us!
Also for tailor-made impact days for teams. Nonprofits and charities in Eindhoven need your time and talent. Samen voor Eindhoven makes it easy to connect you with a local cause you really care about. Exclusief voor ASML hebben we een aantal activiteiten geselecteerd. Je kunt deze database gebruiken of ga naar de kalender voor individueel vrijwilligerswerk en kleine groepsactiviteiten. Deze staat open voor alle partners uit het netwerk van Samen voor Eindhoven. 

Voor meer informatie neem contact op met Judith Helderman, judith@samenvooreindhoven.nl of bel 06 - 5596 4713.

Together we can make a difference. Join us @ASML Employee Volunteering Program:

1. Insert the invitationcode below: ASML (capitals)

2. Search and sign-up for your favorite volunteer activity!

3. Make a volunteer account


     

ASML Foundation Vrijwilligersactiviteit

Om alle vrijwilligersactiviteiten te bekijken voor ASML Foundation, voer je hieronder de invitatiecode in: