NXP is één van de founders van Samen voor Eindhoven en werkt al een aantal jaar intensief samen met Samen voor Eindhoven. Aan de ene kant willen we toegang krijgen tot een uitgebreid en effectief netwerk met maatschappelijke organisaties en bedrijven. En aan de andere kant Samen voor Eindhoven helpen de sociale impact in de regio te vergroten,” aldus Hans Brouwhuis, sitemanager NXP en bestuurslid Samen voor Eindhoven.

De samenwerking met Samen voor Eindhoven leverden NXP al meerdere matches op. Naast het ter beschikking stellen van goederen zoals meubilair en laptops zijn er ook meer structurele voorbeelden te noemen. Zoals het opzetten van een technologie hub op de Driesprong (basisschool), het beschikbaar stellen van de kennis en expertise aan management teams van maatschappelijke organisaties (community coaches). Ook is NXP gestart, samen met het bisdom en de Gemeente Eindhoven, met een sociaal innovatie project met als doel het opzetten van een nieuw onderkomen voor de daklozen.

INTERNET & SOCIALE DIGITALE MARKTPLAATS
Internet begint een steeds belangrijkere rol te spelen in het creëren van succesvolle matches tussen maatschappelijke instellingen en bedrijfsleven. Na gedegen marktonderzoek in Silicon Valley is Samen voor Eindhoven nu sociale digitale marktplaats aan het uitrollen. NXP is intensief betrokken bij het opzetten van deze marktplaats. NXP zal de aanwezige benodigde kennis beschikbaar stellen aan Samen voor Eindhoven zodat de stichting grote stappen kan zetten m.b.t. het verhogen van het aantal matches en daarmee social impact, tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties in de regio."

 


 

 

NXP Semiconductors Vrijwilligersactiviteit

Om alle vrijwilligersactiviteiten te bekijken voor NXP Semiconductors, voer je hieronder de invitatiecode in:

Inloggen