Image for spinner

DELA Open activiteiten

Om alle vrijwilligersactiviteiten te bekijken voor DELA, voer je hieronder de invitatiecode in:

Invitatie code = DELA

Welkom, fijn dat je er bent! Welkom op de pagina met informatie over vrijwilligerswerk van Samen voor Eindhoven voor coöperatie DELA. Hier ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar vrijwilligerswerk voor je team of voor jezelf. 

Ons fonds heeft als slogan ‘met elkaar voor een ander’. Dat is niet voor niets. Door samen iets goeds te doen voor een ander geven we het leven meer betekenis. Dat kan ook via Samen voor Eindhoven. Vul de invitatiecode in en klik door op deze website en bekijk wat jij gaat doen om Eindhoven een stukje mooier te maken. Wij zijn benieuwd welke activiteit je kiest!

Je mag 8 uur per jaar tijdens werktijd besteden aan vrijwilligerswerk. Neem hiervoor contact op via info@delafonds.nl en omschrijf welk of wat voor vrijwilligerswerk je gaat doen. Na akkoord mag je de uren registreren onder de DELA Helemaal voor een ander dag.

Heb je een vraag over vrijwilligerswerk via Samen voor Eindhoven? Neem dan contact op met charlotte@samenvooreindhoven.nl charlottee@samenvooreindhoven.nl

Heb je een vraag over vrijwilligerswerk buiten Eindhoven? Neem dan contact op met onze collega’s van het DELA Fonds: Brigit, Henrieke of Anna-Geertje via 06-82118111 of avaneert@dela.org


Hoe werkt het:  

  1. Vul hieronder de invitatiecode in: DELA
  2. Zoek en schrijf je in voor jouw gewenste vrijwilligersactiviteit