Organisatieprofiel

JINC Brabant

http://www.jinc.nl

"Wij vechten voor een Nederland waar de postcode geen voorspeller meer is van succes op de arbeidsmarkt." Daniël Roos, directeur van JINC

Ieder kind heeft talent. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt.

Om dat te bereiken, helpen we kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 47.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien. In Eindhoven zijn dit jaarlijks zo'n 1.000 leerlingen. 

JINC werkt samen met het onderwijs en partners uit het bedrijfsleven. Hun financiële steun en expertise zijn onmisbaar. De partners krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in hun bedrijf. Ze versterken hun binding met de maatschappij en bieden werknemers een inspirerende ervaring.

Daarom zeggen we graag: iedereen groeit met JINC.

Talent ontwikkeling
Kinderen en Jongeren
Den Bosch, 5200 BZ