Details van deze activiteit

Sociaal isolement, Global Goal 3: Goede gezondheid en welzijn
Ouderen
Populaire projecten,voor individuen,Micro vrijwilligerswerk,Online / vanuit huis,Coronaproof

Minimum leeftijd (met volwassene) 18+, Minimum leeftijd:18+

FILMPJES voor STUDIO040 #CoronahulpVoor wie en waarom?
Hartverwarmend om te zien hoeveel mensen via allerlei kanalen hun hulp aanbieden om iets te betekenen voor een ander. Samen voor Eindhoven verbindt dagelijks bedrijven met de maatschappelijke organisaties en goede doelen die zich inzetten voor mensen die dat nodig hebben. Dat gaat nu vanwege de maatregelen rondom het corona virus niet meer zoals we dat gewend zijn. Juist nu heel veel kwetsbare mensen - zoals ouderen - daar zo’n behoefte aan hebben. Geef jij ouderen vitamine A(andacht) op afstand?

Wat ga je doen?
Studio040 vraagt jouw hulp in de strijd tegen het eenzaamheidsvirus! Sinds vorige week kunnen cliënten van o.a. Archipel locaties geen familie, vrienden of buren meer ontvangen voor een praatje of een kopje koffie. Studio040 wil deze mensen maar ook ouderen in de stad die nu niet meer de deur uit kunnen een hart onder de riem steken. Hoe? Door familie, kennissen en buurtgenoten op te roepen een videoboodschap van 25 seconden in te spreken op hun telefoon of tablet. Doe de groeten, laat een tekening zien of een foto, zing een liedje of zeg gewoon iets liefs! Stuur dan je boodschap naar hartvoorjou@studio040.nl. Wij bundelen de boodschappen en zenden ze dagelijks uit op het tv-kanaal van Studio040 zodat eenzame mensen weten dat ze niet alleen staan en dat er aan ze wordt gedacht!

Praktische informatie
De telefoon of tablet moet horizontaal worden gehouden in verband met het beeldmateriaal.

Disclaimer: met het aanleveren van je video geef je Studio040 toestemming om deze te verspreiden op: • het tv-kanaal van Studio040 • www.studio040.nl • YouTube • Facebook • Instagram
 

In lijn met het advies van het RIVM willen wij verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk voorkomen. Deze activiteit van Samen voor Eindhoven vindt vanuit huis plaats.


 
Even geduld aub... Image for spinner

Log in of registreer

Log in om deel te nemen aan deze activiteit of maak een account aan.

Inschrijven

Aanmelden met een team

Via deze link kun je met een team deelnemen aan deze activiteit. Wanneer je op de link klikt heb je de optie om:

  • Je in te schrijven met één van de bestaande team(s) indien jij de teamcaptain bent
  • Een nieuw team te maken om je in te schrijven voor deze activiteit

Vragen voor inschrijving

Beantwoord de volgende vragen om je in te schrijven voor deze activiteit