Details van deze activiteit

Community: samenleven in buurten en wijken, Global Goal 1: Geen armoede
Minima / mensen in armoedesituatie
Sociale projecten,Coaching & mentoring,Pro bono advies / professionele vaardigheden

Minimum leeftijd (met volwassene) 18+, Minimum leeftijd:18+

STRATEEG gezocht


Voor wie en waarom?

Het SME (Samenwerkingsverband Minima Eindhoven) bundelt de krachten tussen grote organisaties, kleinschalige initiatieven, hulp- en dienstverleners, belangenbehartigers en ervaringsdeskundigen. Een platform dat zich al jarenlang inzet voor de bestrijding van armoede in Eindhoven. Een van de speerpunten van het Armoede manifest 2017, dat door het SME is opgesteld is het vormen van een Armoedecoalitie. Wij vinden dat in onze slimme stad een lerende en krachtige aanpak ontwikkeld moet worden voor preventie en armoedebestrijding, samen met o.a. onderwijs, bedrijfsleven, woningbouwverenigingen, zorg/welzijnsorganisaties, de lokale overheid, vrijwilligersorganisaties en ervaringsdeskundigen.
Wat ga je doen?
Het SME werkt sinds het Armoede-debat 2018 in thema-tafels om te werken aan deze slimme oplossingen, het delen van elkaars kennis, ervaringen en netwerk. We vragen van het bedrijfsleven om met ons een ToC (Theory of constraints) te maken. We vragen strategische kwaliteiten om een plan op te stellen om te komen tot de Armoede Coalitie Eindhoven. We vragen ook kennis om te komen tot een routeplan voor de samenwerking tussen de formele - en informele zorg organisaties.
Praktische informatie:
Je werkt samen met mensen die zich vol passie inzetten voor het bestrijden van armoede, dit gaat in verschillende sessie svan max. 2 uur. We passen onze agenda graag aan op die van jou.

 


Even geduld aub... spinner

Log in of registreer

Log in om deel te nemen aan deze activiteit of maak een account aan.

Inschrijven

Aanmelden met een team

Via deze link kun je met een team deelnemen aan deze activiteit. Wanneer je op de link klikt heb je de optie om:

  • Je in te schrijven met één van de bestaande team(s) indien jij de teamcaptain bent
  • Een nieuw team te maken om je in te schrijven voor deze activiteit

Vragen voor inschrijving

Beantwoord de volgende vragen om je in te schrijven voor deze activiteit