Details van deze activiteit

Community: samenleven in buurten en wijken, SDG 1: Geen armoede
Dak- en thuislozen
Sociale projecten,Klussen,Voor groepen,Populaire projecten,Geschikte projecten voor nieuwe vrijwilligers

Minimum leeftijd (met volwassene) 18+, Minimum leeftijd:18+

DAKLOZENOPVANG verhuizen en opknappenVoor wie en waarom?
Stichting Ervaring die Staat is opgericht door dak- en thuislozen zelf, vanuit hun kennis en ervaringen. Krachtgericht werken staat centraal, net als zelfregie en medezeggenschap. Ervaring die Staat vormt een nieuw aanbod in de maatschappelijke opvang in Eindhoven. Hiermee helpen ze dak- en thuislozen het geloof en vertrouwen in zichzelf terug te vinden. Ze willen mensen weer op het spoor brengen van hun eigen kracht en talenten en hen het geloof in zichzelf laten terugvinden. Ervaring die Staat ondersteunt hen in hun persoonlijke ontwikkeling en kwaliteiten, maar ook bij hun talenten en dromen. Ondersteun jij Ervaring die Staat met de verhuizing van hun nieuwe locatie? Els en Maya van Ervaring die Staat laten je hier alvast een stukje van het nieuwe pand zien!

Wat ga je doen?
Helpen in het nieuwe pand. Want Ervaring die Staat heeft een nieuwe locatie van voor 700 m2 aan de Kanaaldijk in Eindhoven voor de dagbestedingsactiviteiten. Van 6 t/m 10 mei 2019 is daar dagelijks álle hulp nodig. Je gaat bijvoorbeeld schilderen en klusjes uitvoeren.  En van 13 t/m 17 mei zijn er helpende handen voor de verhuizing van de oude locatie naar de nieuwe locatie nodig. De (voormalig) dak- en thuislozen helpen uiteraard ook mee. Doe jij, met collega's, mee?

Praktische informatie
Lunch, koffie en thee verzorgt Ervaring die Staat voor je. Trek kleding en schoenen aan waarin je kan 'klussen', verven en verhuizen.


 


 

Even geduld aub... spinner

Log in of registreer

Log in om deel te nemen aan deze activiteit of maak een account aan.

Inschrijven

Aanmelden met een team

Via deze link kun je met een team deelnemen aan deze activiteit. Wanneer je op de link klikt heb je de optie om:

  • Je in te schrijven met één van de bestaande team(s) indien jij de teamcaptain bent
  • Een nieuw team te maken om je in te schrijven voor deze activiteit

Vragen voor inschrijving

Beantwoord de volgende vragen om je in te schrijven voor deze activiteit