KONE Vrijwilligersactiviteit

Om alle vrijwilligersactiviteiten te bekijken voor KONE, voer je hieronder de invitatiecode in:“….Ik heb gezien dat deze mensen van iets heel kleins heel gelukkig kunnen worden, dit maakte indruk omdat ik zelf heel veel dingen heel normaal vind…..”

“…..Hoeveel waardering je krijgt van de cliënten is onbeschrijfelijk, fijn om dit te mogen doen…..”

“…..Als team zoveel werk verzet in een korte tijd, de blijde gezichten van de cliënten en de begeleiding zeiden genoeg. We kregen zoveel waardering, super mooi dat we met zoiets 'gewoons' mensen zo ontzettend blij hebben kunnen maken…..”

En op donderdag 16 mei gaan we het weer doen, KONE Doet! Heb jij hem al in je agenda staan? Voor het 4e jaar op rij gaan we ons weer een dag inzetten voor het goede doel. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor KONE. De collega’s die al eerder hebben mee gedaan zullen het beamen, het is een leerzame ervaring en stimuleert de teamspirit.

Met KONE Doet geven wij op een bijzondere manier iets terug aan de maatschappij en aan mensen die dagelijks gebruik maken van onze installaties. KONE Doet is een alternatieve werkdag en kost je geen verlofuren. Eén keer in het jaar krijg jij de mogelijkheid om jouw werkuren op een andere manier in te zetten.

Er worden op diverse plekken in het land activiteiten georganiseerd. Je kunt kiezen tussen een klus activiteit of een sociale activiteit. De ene groep gaat bijvoorbeeld een tuin opknappen bij een zorginstelling en de andere groep gaat met een aantal bewoners op pad of een leuke activiteit doen.

Een activiteit op een locatie gaat door wanneer er minimaal 12 personen zich hebben aangemeld. Zorg er dus voor dat je jouw collega’s ook enthousiast maakt om zich op te geven, dan weet je zeker dat je in jouw regio de handen uit de mouwen kunt steken. Organisatie vindt plaats in de volgende regio’s: Den Haag, Veenendaal, Utrecht, Maastricht en Hoogeveen.

Heb je je opgegeven? Dan rekenen wij en de instellingen op jouw komst. Mocht je uiteindelijk toch niet kunnen, dan zorg je zelf voor vervanging.

Hieronder de locaties en projecten waar je uit kunt kiezen. Per project hebben we ook een teamleider nodig. De teamleiders gaan in aanloop naar 16 mei evt. mee op bezoek bij de instelling waarvoor we aan de slag gaan en informeert zijn/haar team per mail over de activiteiten.  Heb je interesse? Geef het ons door! 

Tot KONE Doet!