“Fijn dat je meehelpt!” 

Vorig jaar heeft Philips Lighting wereldwijd het duurzaamheidsprogramma: ‘Brighter Lives, Better World’ gelanceerd. Dit programma bouwt voort op onze ambitie om met verlichting het leven van mensen te verbeteren en daardoor ‘brighter lives’ te creëren. Niet alleen met geweldige lichtoplossingen, maar ook met mooie activiteiten waarmee we iets teruggeven aan de maatschappij.  


Hoe mooi is het dat we in Eindhoven, de geboorteplaats van Philips, een samenwerking zijn aangegaan om de mensen uit Eindhoven een handje te helpen? Nee, niet door geld over te maken naar projecten. Onze medewerkers mogen in werktijd één dag per jaar (naar rato van het aantal arbeidsuren) iets voor een ander te betekenen. Bijvoorbeeld door een rolstoeler de magie van GLOW laten ervaren. Of door samen een goed gesprek aan te gaan tijdens Koken met vluchtelingen. Er zijn allerhande evenementen waar jouw talent van pas kan komen!

Deze activiteiten organiseren we met Samen voor Eindhoven activiteiten en passen binnen ons Corporate Social Responsibility (CSR) programma; ‘Greater Together’. Binnenkort staan o.a. op de agenda: koken met vluchtelingen, rolstoelritten met ouderen tijdens Glow, een kledinginzamelingsactie voor de organisatie Dress for success en een bijzondere kerstactie. 

Doe mee in drie stappen:
1.    Maak een vrijwilligersaccount aan
2.    Voer de invitatiecode in: die heb je per mail ontvangen /staat op de tafelstandaard. Of kun je opvragen bij info@samenvooreindhoven.nl
3.    Kies je activiteit via de kalender of zoekmachine en schrijf je in!


 

Philips Lighting Vrijwilligersactiviteit

Om alle vrijwilligersactiviteiten te bekijken voor Philips Lighting, voer je hieronder de invitatiecode in:

Inloggen