Details van deze activiteit

Community: samenleven in buurten en wijken, Global Goal 3: Goede gezondheid en welzijn
Ouderen, chronische ziekte
Sociale projecten,Voor groepen,Populaire projecten

Minimum leeftijd (met volwassene) 18+, Minimum leeftijd:18+

MET OUDEREN naar Strijp SVoor wie en waarom?
Archipel biedt vele vormen van zorg en behandeling. Dat doen ze thuis en in zorgcentra en verpleeghuizen. Appartementencomplex Hof van Strijp ligt in het hart van Strijp (Eindhoven). Daar wordt compleet en comfortabel wonen mogelijk gemaakt. Hof van Strijp biedt bewoners zorg en welzijn. ​In Strijp proef je de historie van Eindhoven en liggen de verhalen letterlijk voor het oprapen. Dat geldt zeker voor de bewoners van Archipel Hof van Strijp. Velen hebben gewerkt bij Philips of gewoond in Eindhoven. Ze genieten dan ook enorm van deze activiteit. Buiten wandelen, Eindhoven weer zien en samen praten over o.a. vroeger. Hiermee bezorg je de bewoners een heerlijke ochtend. Door de drukte en bezuinigingen in de zorg schieten dit soort uitjes er vaak bij in omdat er simpelweg weinig tijd is. Nemen jij en je collega's deze lieve mensen mee?

Wat ga je doen?
​Na ontvangst in het zorgcentrum, wandelen jij en je collega's samen met bewoners in een rolstoel naar Strijp S. Daar drinken jullie lekker een kop koffie met een taartje erbij of lunchen jullie samen in één van de horeca gelegenheden. Omdat Strijp S niet heel lang geleden nog een Philips terrein was, roept dit misschien wel herinneringen op. Hoe dan ook, jullie beleven samen een fijne tijd.

Praktische informatie
​Deze activiteit is geschikt voor circa 5 tot 20 mensen en kunnen we in overleg plannen, op een geschikt dagdeel (ma t/m vr).


Even geduld aub... spinner

Log in of registreer

Log in om deel te nemen aan deze activiteit of maak een account aan.

Inschrijven

Aanmelden met een team

Via deze link kun je met een team deelnemen aan deze activiteit. Wanneer je op de link klikt heb je de optie om:

  • Je in te schrijven met één van de bestaande team(s) indien jij de teamcaptain bent
  • Een nieuw team te maken om je in te schrijven voor deze activiteit

Vragen voor inschrijving

Beantwoord de volgende vragen om je in te schrijven voor deze activiteit