Details van deze activiteit

Participatie: meedoen en zelfredzaamheid vergroten, SDG 3: Goede gezondheid en welzijn
Mensen met een beperking
Sociale projecten,Populaire projecten

Minimum leeftijd (met volwassene) 16+, Minimum leeftijd:16+

MAATJE GEZOCHT: Samen leuke dingen doenVoor wie en waarom?
Severinus is de zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen (van jong tot oud) met een verstandelijke beperking, autisme of dementie. Gelukkig zijn, prettig wonen, fijne mensen om je heen, goede contacten met anderen en je dag invullen met activiteiten waar je blij van wordt. Wie wil dat niet? De cliënten van Severinus, of ze nu thuis wonen of in één van de huizen, willen dat in elk geval wel. Het is fantastisch dat ze daarbij kunnen rekenen op jouw inzet!

'Ik ben een gezellige, vrolijke, vlotte vent van 29 jaar met een goede babbel. Ik heb een licht verstandelijke beperking en een beperkte visus. Ik kan me heel goed redden en ben behoorlijk zelfstandig. Als ik lange afstanden moet lopen, maak ik gebruik van een rollator. Ik geniet van gezelligheid, muziek (met name het Eurovisie Songfestival en de Toppers) en mag graag een terrasje bezoeken als het mooi weer is. Ik vind het erg leuk om met anderen een praatje te maken en ben altijd in voor een grapje. Ik ben goed gezelschap en kan over heel veel dingen meepraten. Bezoek aan de kermis in Zeelst staat ook elk jaar op mijn lijstje van favoriete activiteiten. Ik ben lid van een dartclub. Op woensdagavond ga ik altijd darten samen met andere cliënten van Severinus bij een café in Zeelst. Ik werk vier dagen bij ‘Speesjaal en Creartistiek’ een cadeauwinkel in het City Centrum, waar ik producten decoreer en allerlei werkzaamheden doe voor de winkeliers. In mijn vrije tijd vind ik het leuk diverse activiteiten te ondernemen, zoals uitgaan, winkelen, op vakantie gaan, bezoek aan bioscoop of pretpark. Het zou gezellig zijn als ik dit samen met iemand kan doen. Daarom ben ik op zoek naar een vrijwilliger, die 1x per maand met mij een activiteit wil ondernemen. Ik sta voor heel veel dingen open!'

Wat ga je doen?
We zoeken een actieve, jonge, spontane vrijwilliger (bij voorkeur vrouwelijk), die er graag op uit gaat en in is voor diverse activiteiten, die aansluiten bij de interesses van de cliënt. De vrijwilliger is één keer in de maand beschikbaar. Dag en tijdstip gaat in overleg met cliënt en begeleiding.

Praktische informatie


 


Even geduld aub... spinner

Log in of registreer

Log in om deel te nemen aan deze activiteit of maak een account aan.

Inschrijven

Aanmelden met een team

Via deze link kun je met een team deelnemen aan deze activiteit. Wanneer je op de link klikt heb je de optie om:

  • Je in te schrijven met één van de bestaande team(s) indien jij de teamcaptain bent
  • Een nieuw team te maken om je in te schrijven voor deze activiteit

Vragen voor inschrijving

Beantwoord de volgende vragen om je in te schrijven voor deze activiteit