Details van deze activiteit

Talent ontwikkeling, Global Goal 11: Sustainable cities and communities
Dak- en thuislozen, Mensen met een beperking, Kinderen en jongeren, Ouderen, Nieuwe Nederlanders
Pro bono advies / professionele vaardigheden

Minimum leeftijd (met volwassene) 18+, Minimum leeftijd:18+

FOTOGRAFEREN/ VLOGGEN/ SCHRIJVEN voor Samen voor EindhovenVoor wie en waarom?
Word jij net als wij geraakt door bijzondere ontmoetingen waaruit mooie nieuwe dingen ontstaan? En wil je deze ontmoetingen graag vastleggen en delen om anderen te raken? Ben je maatschappelijk betrokken en woon je in of rondom Eindhoven? Word dan één van onze bloggers, vloggers, fotografen of schrijvers! Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons team van creatieve mediaprofessionals die op vrijwillige basis één van onze events wil vangen in beeld en/of tekst. #eendagvooreindhoven
Wat ga je doen?
Je bent een professional of ZZP’er en hebt passie voor je vak. Je wil graag af en toe je kennis en kunde inzetten als vrijwilliger voor ‘het goede doel’, zonder teveel verplichtingen. Bijvoorbeeld als je eens een rustige periode hebt, om inspiratie op te doen en in een andere wereld te stappen of om nieuwe doelgroepen en markten beter te leren kennen.
Als fotograaf, blogger of vlogger ben je aanwezig op het event of impact day wat Samen voor Eindhoven organiseert. Je maakt dan vlogs of foto's van alle bijzondere ontmoetingen die tot stand komen. De filmpjes, foto's en teksten publiceren wij o.a. op onze social media kanalen, op onze website en in nieuwsbrieven.
Wij hebben regelmatig projecten waar we bedrijf & samenleving verbinden en we willen graag anderen inspireren met mooie verhalen en beelden op onze website, nieuwsbrieven, social media, persberichten etc. We vragen je om één dag(deel) per jaar voor Eindhoven een bijdrage te leveren. Natuurlijk promoten we daarbij je inzet en maak je gebruik van ons netwerk.
Interesse? Laat het ons weten en we maken (telefonisch) kennis en bespreken waarbij je ons een paar uur kan ondersteunen. We beloven je dat het super interessant en leuk wordt!


Even geduld aub... spinner

Belangstelling tonen

Vrijwilligers nodig tot en met 1-1-2020

Log in of registreer

Log in om deel te nemen aan deze activiteit of maak een account aan.

Inschrijven

Aanmelden met een team

Via deze link kun je met een team deelnemen aan deze activiteit. Wanneer je op de link klikt heb je de optie om:

  • Je in te schrijven met één van de bestaande team(s) indien jij de teamcaptain bent
  • Een nieuw team te maken om je in te schrijven voor deze activiteit

Vragen voor inschrijving

Beantwoord de volgende vragen om je in te schrijven voor deze activiteit