Details van deze activiteit

Sociaal isolement, SDG 3: Goede gezondheid en welzijn
Ouderen
Klussen,Populaire projecten,For Individuals

Minimum leeftijd (met volwassene) 18+, Minimum leeftijd:18+

ROOSACTIE voor OUDEREN #Coronahulp


Voor wie en waarom?
Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen via allerlei kanalen hun hulp aanbieden om iets te betekenen voor een ander. Samen voor Eindhoven verbindt dagelijks bedrijven met de maatschappelijke organisaties en goede doelen die zich inzetten voor mensen die dat nodig hebben. Dat gaat op dit moment niet meer zoals we dat gewend zijn. Juist nu heel veel kwetsbare mensen daar zo’n behoefte aan hebben. Gelukkig zijn er andere (virtuele) manieren om toch iets voor een ander te kunnen betekenen vanuit je huiskamer. 

Wat ga je doen?
De ouderen zijn in deze tijd van het Corona virus een kwetsbare doelgroep. Niemand mag ze bezoeken in de verzorgingshuizen en ze zijn daardoor eenzaam. Stuur jij een roos naar ze? Wij zorgen voor een lief kaartje bij de roos. "We waarderen het enorm als je aan onze ouderen denkt." Hiermee tover je zeker een glimlach op hen gezicht.

Praktische informatie
Maak via deze TIKKIE link of NL30 RABO 0114 4431 22 een bedrag van €2,25 over aan Stichting Samen voor Eindhoven voor een roos. Dit bedrag gaat naar een kwaliteitsroos (red Naomi roos) die we inkopen bij lokale ondernemer de Klerk samen met een lief persoonlijk kaartje die we bij de roos doen.

Hiermee betalen we een eerlijke prijs (die de Klerk nu ook betaalt aan de veiling) én tegelijkertijd ondersteunen we onze lokale ondernemers. Indien we meer donaties ontvangen kunnen we dit aan meer ouderen in zorginstellingen aanbieden. Hou onze website in de gaten voor foto's, verhalen en een verslag van deze rozenactie. Blijf op de hoogte van deze actie via onze Social Media kanalen: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter. Je kunt ook je email adres achterlaten bij Tikkie "berichtje toevoegen". 

Je hoeft je niet aan te melden (zie hieronder). 


De opportunitydatum en -tijd waarnaar u op zoek bent, is niet langer beschikbaar. Hier is de volgende beschikbare datum en tijd.
Even geduld aub... spinner

Log in of registreer

Log in om deel te nemen aan deze activiteit of maak een account aan.

Inschrijven

Aanmelden met een team

Via deze link kun je met een team deelnemen aan deze activiteit. Wanneer je op de link klikt heb je de optie om:

  • Je in te schrijven met één van de bestaande team(s) indien jij de teamcaptain bent
  • Een nieuw team te maken om je in te schrijven voor deze activiteit

Vragen voor inschrijving

Beantwoord de volgende vragen om je in te schrijven voor deze activiteit