Details van deze activiteit

Sociaal isolement, Global Goal 3: Goede gezondheid en welzijn
Ouderen
Sociale projecten

Minimum leeftijd (met volwassene) 18+, Minimum leeftijd:18+

WANDELEN MET OUDEREN naar PSVVoor wie en waarom?
Archipel biedt vele vormen van zorg en behandeling. Dat doen ze thuis en in zorgcentra en verpleeghuizen. Appartementencomplex Hof van Strijp ligt in het hart van Strijp (Eindhoven). Daar wordt compleet en comfortabel wonen mogelijk gemaakt. Hof van Strijp biedt bewoners zorg en welzijn. ​In Strijp proef je de historie van Eindhoven en liggen de verhalen letterlijk voor het oprapen. Dat geldt zeker voor de bewoners van Archipel Hof van Strijp. Velen hebben gewerkt of gewoond in Eindhoven. Ze genieten dan ook enorm van deze activiteit. Buiten wandelen, Eindhoven weer zien en samen praten over o.a. vroeger. Hiermee bezorg je de bewoners een heerlijke ochtend. Door de drukte in de zorg schieten dit soort uitjes er vaak bij in omdat er simpelweg weinig tijd is. Nemen jij en je collega's deze ouderen mee?

Wat ga je doen?
Om 13:30 verzamelen jullie voor de introductie bij Archipel Hof van Strijp om vervolgens naar het PSV stadion te wandelen met de bewoners. Om 15.00 start de tour van een uur met de gidsen door het stadion. Daarna doen jullie een drankje bij het Eetcafé de Verlenging. Daarna rond 16.30 lopen jullie terug naar de Archipel Hof van Strijp en daar sluiten we omstreeks 17.00 de middag af.

Praktische informatie


De opportunitydatum en -tijd waarnaar u op zoek bent, is niet langer beschikbaar. Hier zijn de eerstvolgende beschikbare data en tijden.
Even geduld aub... spinner

Log in of registreer

Log in om deel te nemen aan deze activiteit of maak een account aan.

Inschrijven

Aanmelden met een team

Via deze link kun je met een team deelnemen aan deze activiteit. Wanneer je op de link klikt heb je de optie om:

  • Je in te schrijven met één van de bestaande team(s) indien jij de teamcaptain bent
  • Een nieuw team te maken om je in te schrijven voor deze activiteit

Vragen voor inschrijving

Beantwoord de volgende vragen om je in te schrijven voor deze activiteit