Details van deze activiteit

Community: samenleven in buurten en wijken, SDG 10: Ongelijkheid verminderen
Mensen met een beperking, Mantelzorgers
Sociale projecten,Voor groepen,Populaire projecten

Minimum leeftijd (met volwassene) 18+, Minimum leeftijd:18+

SAMEN KOKEN & ETEN met verstandelijk beperktenVoor wie en waarom?
Wedden dat je na dit diner niet alleen een glimlach op het gezicht van de cliënten van Severinus weet te toveren, maar dat óók jij met een big smile naar huis gaat? Severinus is de zorgorganisatie in Veldhoven e.o. voor mensen (van jong tot oud) met een verstandelijke beperking. Samen koken en eten verbroedert. Bereid jij met een paar collega’s een maaltijd voor deze ‘bijzondere’ fijnproevers?

Wat ga je doen?
Tijdens dit zogeheten Melting Pot Diner koken én eten jij en je collega's samen met cliënten van een woonhuis van Severinus in Veldhoven. Ook is er begeleiding vanuit Severnius bij. Het Melting Pot Diner brengt verschillende mensen bij elkaar met ieder hun eigen achtergrond. Een uitgelezen kans om op een informele manier nieuwe mensen met hun (levens)verhalen te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar beter te begrijpen. Wij zorgen voor de mystery box via onze partner (H)eerlijk Anders. Deze box zit boordevol leuke recepten en verse ingrediënten waarmee jullie in de keuken aan de slag gaan!

Praktische informatie
Deze activiteit is alleen geschikt voor een groep van minimaal 4 personen tot maximaal 6 personen. Voor grotere groepen maken we op maat een kookactiviteit (met een andere doelgroep). Bekijk hier het filmpje van volunteerleader en vrijwilliger Christel Keizer.


De opportunitydatum en -tijd waarnaar u op zoek bent, is niet langer beschikbaar. Hier zijn de eerstvolgende beschikbare data en tijden.
Even geduld aub... spinner

Log in of registreer

Log in om deel te nemen aan deze activiteit of maak een account aan.

Inschrijven

Aanmelden met een team

Via deze link kun je met een team deelnemen aan deze activiteit. Wanneer je op de link klikt heb je de optie om:

  • Je in te schrijven met één van de bestaande team(s) indien jij de teamcaptain bent
  • Een nieuw team te maken om je in te schrijven voor deze activiteit

Vragen voor inschrijving

Beantwoord de volgende vragen om je in te schrijven voor deze activiteit