Growing a better world together!

Samen gaan we weer het verschil maken in de samenleving. Veel maatschappelijke organisaties komen menskracht en expertise te kort om elke dag hun opdracht waar te maken. Samen voor Eindhoven verbindt deze maatschappelijke vragen aan betrokken bedrijven. Tijdens de Vakdagen op 23 en 24 september 2019 zetten wij een middag ons talent, kennis, hart en handen in om een steentje bij te dragen aan en zo betrokken te raken bij de wereld van een ander.

Onze ambassadeurs

Op de vrijwilligerskalender van Samen voor Eindhoven staan diverse vrijwilligersactiviteiten. Iedere activiteit heeft een ambassadeur binnen onze afdeling! Zij kunnen je alles vertellen over wat de activiteit inhoudt.

Waar ga jij voor?

Lijkt het je leuk om een teamactiviteit te doen met kinderen? Zou je eens willen ervaren hoe het is om dakloos te zijn tijdens een indrukkende wandeling met daklozen tijdens de Streettour? Wil je ouderen een onvergetelijke aai- & knuffelmiddag bezorgen met een Pop-Up dierenboerderij? Of steek je liever je handen uit de mouwen? Er is keuze genoeg! Schrijf je wel snel in, want vol = vol!

Zoek jouw favoriete Vakdag vrijwilligersactiviteit en schrijf je in:

  1. Vul hieronder invitatiecode Vakdag2019 in
  2. Kies je vrijwilligersactiviteit en schrijf je in!. Na je inschrijving ontvang je alle relevante informatie
  3. Maak een vrijwilligersaccount aan (bedrijfsnaam, naam & mailadres)

Veel succes en plezier!
Afdeling Bijzonder beheer & Team Samen voor Eindhoven

Rabobank NL vakdagen Vrijwilligersactiviteit

Om alle vrijwilligersactiviteiten te bekijken voor Rabobank NL vakdagen, voer je hieronder de invitatiecode in: