Samen maken we het verschil in onze samenleving
Rabobank Eindhoven-Veldhoven wil een bijdrage leveren aan maatschappelijk relevante initiatieven waarbij de lokale economie wordt ondersteund, vitaliteit in woon- en werkgebieden wordt bevorderd en de sociale samenhang wordt gestimuleerd. Het kenmerk is dat we dit niet alleen doen. We zorgen voor verbinding; van personen, van kennis, van organisaties en kapitaal.

Week tegen Eenzaamheid 2018 - 27 september t/m 6 oktober
Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact. Daarnaast organiseren wij van 1 t/m 7 oktober de Week van de Coöperatie. Een mooi moment om stil te staan bij wat wij voor anderen kunnen betekenen.

Hoe ga jij het verschil maken?
Rabobank Eindhoven-Veldhoven is founding partner van Samen voor Eindhoven. Zij activeren medewerkers uit bedrijven om hun tijd en talent in te zetten voor een hechtere samenleving. Op verzoek van onze bank organiseren zij vrijwilligersactiviteiten in de Week tegen Eenzaamheid waaruit jij kunt kiezen.

Schrijf je nu in voor jouw favoriete vrijwilligersactiviteit in 3 eenvoudige stappen:
 
1. Maak een vrijwilligersaccount aan  
2. Vul hieronder invitatiecode Rabo in 
3. Kies je activiteit en schrijf je in!

Mocht je nog vragen hebben, neem contact op met Samen voor Eindhoven. We helpen je graag!

Rabobank Eindhoven-Veldhoven Vrijwilligersactiviteit

Om alle vrijwilligersactiviteiten te bekijken voor Rabobank Eindhoven-Veldhoven, voer je hieronder de invitatiecode in:

Inloggen