Samen voor een perfect verzekerde toekomst

IAK Verzekeringen is een van de grootste verzekeringsintermediairs van Nederland. Met ruim 85 jaar ervaring zijn wij specialist in het adviseren over en bemiddelen in verzekeringen en financiële diensten voor particulieren en bedrijven. 

IAK en sponsoring 

Een betere samenleving. Daar gaan we voor. Door zelf de handen uit de mouwen te steken, door financieel te ondersteunen en door samen in beweging te zijn. We ondersteunen initiatieven die een bijdrage leveren aan de samenleving en helpen om risico's te verminderen of voorkomen. Aan belangrijke maatschappelijke projecten in de samenleving dragen we ons steentje graag bij. Door het geven van advies, door samen met onze medewerkers de handen uit de mouwen te steken of met financiële ondersteuning. 

In het kader van het 100-jarig bestaan van Bibliotheek Eindhoven streeft Samen voor Eindhoven er naar om samen met partners 100 minibiebs in Eindhoven te realiseren. IAK-collega’s bouwden samen met de buurtbewoners uit Drents Dorp mee met de minibiebs.  De ‘little free library” is een wereldwijd fenomeen. Particulieren zetten in hun voortuin een klein boekenkastje waarin boeken te ruil en te leen aangeboden worden. Minibieb werkt vanuit het idee dat je de samenleving met elkaar leuker kunt maken. Waar het om gaat is dat iedereen boeken kan lenen, ruilen en achterlaten via een minibieb. Bekijk bijgaand de film.

 


 

 

 

Aon Vrijwilligersactiviteit

Om alle vrijwilligersactiviteiten te bekijken voor Aon, voer je hieronder de invitatiecode in:

Inloggen